Pages

Tuesday, 18 September 2012

DALAM HATI ADA TAMAN - me so happy

Pagi ni saya nak share gambar pokok ros lagi sebab sekarang ni semua bunga ros tengah kembang so saya banyak ambil gambar pokok ros . Cantik dan wangii....sekarang ni saya happy sebab semua pokok ros saya berbunga cantik alhamdulillah - DALAM HATI ADA TAMAN hehehe







9 comments:

  1. Salam Nannie, cantiknya bunga Rose...nak sejambak leh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wlksalm , boleh datang la rumah :)

      Delete
  2. Assalamualaikum w.b.t.,

    dah lama sebenarnya follow blog kak nannie tp selalunya jd silent reader je tp kali ni bila tgk gambar pokok bunga ros yg cantik2 tu terasa lak nak komen hehe...

    sy ada jg tanam bunga ros ni sbb suka tp tak berapa menjadi sekarang ni tinggal satu pokok jer, nanti nak minta tip lar dgn kak nannie

    ReplyDelete
    Replies
    1. wlkaslm lina , terima kasih ya follow blog akak ni , teruja ya tgk bunga ros . ok boleh nanti kak nannie buat n3 ttg jaga ros ya

      Delete
  3. kak nannie....nak la belajar caner kak nannie jaga bunga2 ni... proses dari mula keluar dari nurseri ah chong sampai la dh sampai kat depan porch rumah...kihkih... byk pulak cekadaknya ya...hehe.. boleh la ya ..boleh la.. pitam sy tengok bunga kak nannie ni.. cantik sgt2

    ReplyDelete
    Replies
    1. lizan , insyallah boleh nanti kak nanie buatkan entry ttg pokok ros ya , panjang ceritanya ambil masa juga nak karang hehe . masa beli pilih pokok ros yg dah besar tanam dalam pasu , jgn beli pokok ros mini dari cameron highland . cari pokok ros yg tahan panas - masa beli tgk pokok ros di letak kt bawah panas atau kt tempat teduh , pilih pokok ros yg di letak bawah panas . balik rumah letak pokok ros kt bawah matahari bukan bawah tempat teduh nanti pokok ros tak sihat dan boleh mati , pokok ros perlukan cahaya matahari pagi sampai tengahari dlm 8 jam . ok tu je dulu ya lain kali k nannie cerita lagi

      Delete
  4. Salam. Kak Nannie, cantiknya bunga ros...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wlksalm mak wardah , mmg cantik ros ni

      Delete